Bästa serierna att se om nu på en gång!

Jag har några serier som jag brukar se om någon gång då och då. Dels brukar jag se om en bra serie på sommaren när det är semester. Sen brukar jag ta ett maraton på vintern också i samband med julen. Det är kul att se om sådant som man tyckte väldigt mycket om första gången man såg det. I följande inlägg kommer jag skriva om några serier som jag tipsar dig att se, eller se en gång till om du redan sett dem. Det är faktiskt så att när man fått lite distans från en serie så finns det saker man kan glömma och därför blir det även spännande om man ser den en gång till.

Drakar, kungar och ett ständigt drama

Du vet säkert vilken serie det är jag talar om, Game of Thrones. Den här serien tog hela världen med storm och sedan första avsnittet har vi fått följa många olika händelser och draman. Det är alltid någon ny kung som ska utmanas och det finns alltid ett krig att förbereda sig inför. Numera är det lite som att serien är inne på slutetappen av sin berättelse. En del skådespelare menar att sista avsnittet är nu nära och de börjar så smått ta farväl. Men jag skulle nog kunna tänka mig att de fortsätter några säsonger till och hellre letar nya skådespelare än att spela med sådana som inte vill vara med längre. Ibland känns det som att det blir samma sak om och om igen, men jag måste erkänna att jag alltid sitter klistrad framför TV:n när det nalkas ett nytt avsnitt.

Walking dead

Alltså, finns det någon bättre serie som handlar om zombies? Jag kan se om den första säsongen hur många gånger som helst. Den är verkligen ett mästerverk. De senare säsongerna har jag dock tappat intresset för. Det känns lite som en evighetsmaskin som bara fortsätter och fortsätter men det tillkommer aldrig något nytt i historien. Jag kan ha fel, men när jag väljer att se om några serier och den här åker fram så brukar jag bara kolla den första och den andra säsongen. Sån är jag! Sedan kanske det beror på att det finns så många serier och filmer som tjatar om zombies idag. Det kändes som att det var mer kul när Walking dead kom ut för då var det precis som att det var något helt nytt som kom.

Greys Anathomy

Jag gillar egentligen inte serier som har alltför mycket drama i sig, men jag måste ändå säga att Greys är riktigt bra. Hela serien är så bra gjord med en helhetsupplevelse som får mig att se om denna gång på gång. Det är också en ganska spännande handling i varje avsnitt och jag känner det som att man lär sig något i varje avsnitt. Jag är själv inte så duktig på sådant som har med sjukdomar och sådant att göra därför är det spännande att se om man kan klura ut vilken sorts sjukdom det är det handlar om.